VÝHODNÉ BALENÍ PLECOCERAMICS DIY PASTA + KRMNÝ KÁMEN

 
Efekt lupa
 
  • 1 z 6

1ks Plecoceramics DIY pasta na krmení L-sumců 100g balení + Krmný kámen 1ks
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
26.4.2024
Běžná cena 735 Kč
Ušetříte 60 Kč (–8 %)
Cena 602,68 Kč bez DPH
675 Kč    
Kód produktu 1095
Značka PLECOCERAMICS
Kategorie KRMIVO PRO L-SUMCE
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Garance kvality
dodávaného zboží
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo
 

Jedinečná pasta pro L-sumce, vyvinutá na základě zkušeností předních světových chovatelů těchto ryb.

Chceme dát možnost jednodušeji chovat L-sumce (jako jsou druhy Hypancistrus, Ancistrus a Peckoltia)

Pokud chcete být úspěšní v chovu L-sumců (Pleco) snažte se, aby se strava ryb co nejvíce blížila té v jejich přirozeném prostředí.

Návod: Pro výrobu 40g pasty smíchejte 10g krmiva s 30g vody a smíchejte. (v případě potřeby přidejte ještě několik kapek vody).
Vzniklou pastu pak naneste nejlépe na suchý kámen v tenké vrstvě, kterou by ryby během krátké doby úplně sežraly. Kámen nechte řádně uschnout a poté vložte do akvária. 
Snažte se odstranit zbytečné zbytky jídla, abyste předešli zbytečnému znečištění vody v nádrži.
Zbývající množství potravin skladujte v chladničce v dobře uzavřeném sáčku nejdéle 14 dní

Doba krmení: Nejvhodnější je krmit těsně před zhasnutím světel. V případě, že pasta zůstane na kameni déle jak 4-5hodin je dobré snížit množství pasty.

Pastu můžete připravit na 3 dny a zůstane stále čerstvá, ale musíte ji uchovat mimo sluneční záření a pod 25°C.

Složení: Gammarus, hmyzí moučka, krevety, červené komáří larvy, bentické sladkovodní řasy, pšeničná mouka,
sladkovodní houby, sorbát draselný, Vitamin C, Vitamin E

Analytické složky: Hrubý protein (min.) 43,4%, Hrubý tuk (min.) 4,4%, Hrubá vláknina (max.) 13,5%, Popel (max.) 26,4%

Krmení:
Několikrát denně malé porce během dne nebo po vypnutí světel, v závislosti na stravovacího návyku.

Balení: 1x 100gr Diy pasty, 1x krmný kámen 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: